Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 15 juni 2011 Zijpe: Alcohol Verkeers Cursus (AVC) juni 2011

Onder het motto Alcohol en Verkeer een bezopen combinatie! Organiseert de gemeente Zijpe in samenwerking met Brijder Training & Consultancy Alcohol en Verkeer Cursussen. De cursus is gratis, duurt anderhalf uur en is speciaal bedoeld voor jongeren die binnenkort hun rijbewijs gaan halen.

Na afloop ontvangt iedereen een certificaat waarmee je een korting krijgt van € 25,- op de kosten voor je rijbewijs (normaals € 36,-). Toch mooi meegenomen voor als je de eerste keer gaat tanken!

De cursus wordt georganiseerd op de volgende data:

Datum Lokatie Adres Tijd
16-6-2011 Gemeentehuis Schagerweg 97, Schagerburg 19.00-20.30
30-6-2011 Jongerencentrum Hyksos Jewelweg 8A, Callantsoog 19.00-20.30

Voor deelname gelden de volgende voorwaarden:

Heb je nog vragen over de cursus? Neem dan gerust contact op met Mandy van Vliet van Brijder Training & Consultancy op tel. nr. 023-5319294. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl