Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 21 juni 2011 Anna Paulowna: geen OV-chipkaarten meer aan de gemeentebalie

Vanaf 30 juni 2011 is het in Noord-Holland niet meer mogelijk om met de strippenkaart te reizen. Reizigers in het openbaar vervoer moeten dan in het bezit zijn van de OV-chipkaart, of een los kaartje in de bus kopen.

De provincie Noord-Holland heeft 20.000 kaarten met korting beschikbaar gesteld om reizigers te stimuleren een OV-chipkaart aan te schaffen. Deze zijn als warme broodjes over de toonbank gegaan en zijn inmiddels allemaal vergeven. Ook de gemeentebalie in Anna Paulowna is door de aanvraagpakketjes heen.

Meer informatie over de OV-chipkaart of het aanschaffen daarvan krijgt u op www.ov-chipkaart.nl. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl