Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 05 juli 2011 Groot onderhoud Smuigelweg (N242) in Heerhugowaard van start

De provincie start dinsdagavond 12 juli met groot onderhoud aan de N242.

Het asfalt tussen de Roskamsluis tot en met het kruispunt Smuigelweg wordt dan vernieuwd. De werkzaamheden veroorzaken verkeershinder voor weggebruikers en er gelden omleidingsroutes.

De werkzaamheden vinden plaats van dinsdag 12 juli 20.00 €™s uur avonds tot en met zondag 18 juli 05.00 uur €™s ochtends. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid en is de weg gefaseerd afgesloten.

Omleidingsroutes

Om het doorgaande autoverkeer zo min mogelijk te hinderen, gelden er, afhankelijk van het tijdstip, twee verschillende omleidingen: via de Oude Provincialeweg en via de Middenweg. Dit hangt samen met het onderhoud aan het kruispunt Smuigelweg.

De omleidingen zijn van kracht op de volgende tijdstippen: (Datum, Afsluiting tussen, Omleiding via)

Bij vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis). Nieuws over de wegwerkzaamheden is ook te volgen via Twitter @N242_onderhoud, http://twitter.com/#!/N242_onderhoud (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl