Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 07 juli 2011 Begin juli 2011 wordt op diverse plekken in De Helder aan de weg gewerkt

Wegwerkzaamheden aan Het Nieuwe Diep

Op 7 en 8 juli 2011 tussen 19.00 uur en 07.00 uur krijgt het Nieuwe Diep, tussen de Havenweg en het Ankerpark, een nieuwe asfaltlaag. De weg in het havengebied heeft op veel plaatsen gaten en scheuren en is daarom aan een onderhoudsbeurt toe. Gedurende de werkzaamheden is het Nieuwe Diep afgesloten voor al het verkeer. Op 8 juli 2011 overdag is de weg open maar geldt (tijdelijk) een maximum snelheid van 30 km per uur.

Asfalteren brugdek Brandligtbrug

Het brugdek van de Brandligtbrug ter hoogte van de Bassingracht krijgt een nieuwe asfaltlaag. Deze werkzaamheden gebeuren in de avond/nacht van 7 op 8 juli 2011 van 19.00 tot 07.00 uur. Op 8 juli geldt een tijdelijk maximum snelheid van 30 km/uur.

Asfalteren Ruyghweg

De Ruyghweg tussen de Fabrieksgracht en Visstraat verkeert in een slechte staat en krijgt daarom nieuw asfalt. De werkzaamheden beginnen op maandag 11 juli 2011 om 07.00 uur en duren tot donderdag 14 juli 2011 16.00 uur. In die periode is de Ruygweg voor alle verkeer afgesloten. Bewoners langs van Ruygweg adviseren we in de nabij gelegen straten te parkeren. De gemeente rekent op uw begrip voor deze tijdelijke hinder. Gele verkeersborden met cijfers of nummers geven de omrijroutes in het gebied aan.

Werkzaamheden Waddenzeestraat

Het asfalt van de Waddenzeestraat is tijdens de afgelopen winter flink verslechterd. Vanaf maandag 11 juli 2011 07.00 uur tot woensdag 14 juli 2011 16.00 uur krijgt de Waddenzeestraat tussen de rotonde met de Texelstroomlaan en de fietsoversteekplaats bij de Hunzestraat een nieuw asfalt. De waddenzeestraat is in die period afgesloten voor alle verkeer. Tegelijk wordt de fietsstrook aan de noordzijde van de rijbaan verlengd richting de fietsoversteek. Het fietspad van tegels dat door het gras loopt verdwijnt. Op woensdag 14 juli 2011 geldt een tijdelijke maximum snelheid van 30 km/uur.

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met de heer A. Post van de gemeente Den Helder, telefoonnummer 0223-678919. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl