Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 20 juli 2011 Bereikbaarheid omwonenden tijdens afsluiting N9 bij De Stolpen

Vanwege de omlegging van de N9 bij De Stolpen voert Rijkswaterstaat de komende periode werkzaamheden uit die overlast kunnen opleveren voor de omgeving. De N9 is vanaf 18 juli 20.00 uur tot en met 22 juli 2011 05.00 ter hoogte van De Stolpen in beide richtingen afgesloten voor doorgaand verkeer.

Voor bestemmingsverkeer voor de Rijksweg 55 tot en met 66 is het alleen mogelijk om over de brug over Noordhollands kanaal de woningen en percelen te bereiken. Vanaf de N9 is het niet mogelijk om de woningen en percelen langs de Rijksweg te bereiken tijdens de wegafsluiting of andersom.

De brug over het Noordhollands kanaal blijft open voor bestemmingsverkeer inclusief tractoren en (brom)fietsers. De tractoren en (brom)fietsers kunnen vanuit Schagen over de brug rechtsaf en via een platenbaan de Parallelweg, de Belkmerweg, de Stolperweg en de Bosweg bereiken (en vice versa).

Omleidingsroutes en/of afsluitingen worden aangegeven met gele borden.

Rijkswaterstaat streeft ernaar de hinder voor een ieder zoveel mogelijk te beperken, maar kan niet voorkomen dat u enige hinder ondervindt van de werkzaamheden.

Bij vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen via het landelijk informatienummer van Rijkswaterstaat 0800 8002 (gratis). Meer informatie over de werkzaamheden aan de N9 kunt u vinden op de website van Rijkswaterstaat www.rijkswaterstaat.nl. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl