Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 21 juli 2011 Tijdelijke afsluiting Warmenhuizerweg tot 3 augustus 2011

De Warmenhuizerweg is tot 3 augustus 2011 afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer. Aannemer KWS Infra bv is bezig met werkzaamheden. Over de gehele lengte van de rotonde bij de Debbemeerweg tot aan de gemeentegrens met Langedijk wordt de bestaande constructie volledig vernieuwd.

Gemeente Langedijk pakt tegelijk haar deel van de Warmenhuizerweg aan, tussen gemeentegrens en provinciale weg. Het gemotoriseerde verkeer wordt omgeleid over de provinciale wegen N245 en N504 en de Kanaaldijk, Kanaalweg en Debbemeerweg en via de N9, Kanaalweg en Debbemeerweg.

Fietsverkeer over het fietspad blijft mogelijk. Met de aannemer is afgesproken dat in noodgevallen alle medewerking aan een doorgang zal worden verleend aan hulpdiensten. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl