Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 16 augustus 2011 Onderhoudswerkzaamheden N241 van Opmeer tot Oude Niedorp starten op 22 augustus 2011

De provincie start 22 augustus 2011 met onderhoudswerkzaamheden aan de A.C. de Graafweg (N241), tussen Opmeer en Oude Niedorp.

Gedurende de werkzaamheden zijn delen van de weg niet toegankelijk voor doorgaand verkeer. Hiervoor worden omleidingsroutes ingesteld.

De N241 krijgt tussen het kruispunt met Verlaat en De Veken een nieuwe asfaltlaag. Daar waar schadeplekken zijn ontstaan, worden reparatiewerkzaamheden uitgevoerd. Ook wordt nieuwe belijning aangebracht en de huidige bebording aangepast. De werkzaamheden vinden plaats van 20.00 uur €™s avonds tot circa 05.00 uur €™s ochtends en zijn volgens planning gereed op 9 september a.s.

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid over de A7, de N239 en de N242. De omleidingsroute wordt aangegeven met gele borden.

Planning

De werkzaamheden vinden gefaseerd plaats.

Voor vragen over deze wegwerkzaamheden kunt u bellen naar het provinciaal Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis). (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl