Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 19 augustus 2011 Groot onderhoud N242 ter hoogte van Leijerdijk-Ooievaarsweg bij Nieuwe Niedorp

Op zaterdag 27 augustus 2011 start de provincie met het asfalteren van de N242. Tot en met dinsdag 13 september wordt het stuk vanaf de kruising Leijerdijk tot voorbij de Ooievaarsweg onder handen genomen.

Tijdens het asfalteren is dit deel van de N242 niet toegankelijk.

Verkeer wordt omgeleid via de Leijerdijk, Terdiekerweg, Paadje en vice versa. Voor vrachtverkeer geldt een omleiding via de A7 en N241. De omleiding is van 27 augustus 7.00 uur 's ochtends tot 13 september 18.00 uur 's avonds van kracht.

Fases

Het asfalteren van de N242 van de Roskamsluis tot aan de A7 vindt in fases plaats. Na het stuk Leijerdijk-Ooievaarsweg zijn het deel tussen de Ooievaarsweg en de Groetweg en de weg vanaf N504 (Roskamsluis) tot en met kruispunt Smuigelweg aan de beurt. Het deel Roskamsluis-Smuigelweg stond in juli al op de planning, maar is toen uitgesteld vanwege het slechte weer.

Vragen?

Voor vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis). Nieuws over de wegwerkzaamheden is ook te volgen via Twitter (@N242_onderhoud) of www.infoN242.nl . (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl