Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 07 september 2011 Groot onderhoud N242 tussen Ooievaarsweg en rotonde Groetweg in Middenmeer van 14 tot en met 27 september 2011

De provincie zet haar onderhoudswerkzaamheden aan de N242 voort. Van woensdag 14 tot en met dinsdag 27 september wordt het stuk tussen de Ooievaarsweg en de rotonde Groetweg onder handen genomen.

Tijdens de werkzaamheden (het asfalteren van de weg) is dit deel van de N242 niet toegankelijk. De werkzaamheden veroorzaken verkeershinder voor weggebruikers en er gelden omleidingsroutes.

Omleidingsroutes

Verkeer wordt omgeleid via de Oude Provincialeweg, Westfriesedijk (N239) en de Alkmaarseweg en vice versa. Voor vrachtverkeer geldt een omleiding via de A7 en N241. De omleiding is van 14 september 6.00 uur tot en met 27 september 18.00 uur van kracht. Zie de omleidingsroute hieronder.

Fasen

Het asfalteren van de N242 van de Roskamsluis tot aan de A7 vindt in fasen plaats. Het stuk ter hoogte van de Leijerdijk en Paadje zit in de afrondingsfase en is naar verwachting dinsdagavond 13 september gereed. Aansluitend vindt het groot onderhoud plaats tussen de Ooievaarsweg en de rotonde Groetweg. Hierna volgt nog het stuk Groetweg A7, dat van 10 oktober tot en met 7 november in 2 delen wordt aangepakt.

Omleidingsroutes zijn te bekijken op www.noord-holland.nl

Meer informatie

Raadpleeg www.infoN242.nl voor meer informatie over de totale planning van het onderhoud aan de N242. Voor vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis).

Nieuws over de wegwerkzaamheden is ook te volgen via Twitter (http://twitter.com/N242_onderhoud). (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl