Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 18 oktober 2011 Wegwerkzaamheden N250 in Den Helder bij Willemsoord in Den Helder

De provincie Noord-Holland zet haar onderhoudswerkzaamheden aan de N250 voort. Van maandag 24 oktober tot en met vrijdag 16 december 2011 wordt gewerkt aan het deel tussen de kruising met Willemsoord en de opstelbanen voor de auto’s naar de veerpont naar Texel (het TESO-terrein).

Om de oversteek naar Willemsoord veiliger te maken, wordt bij de kruising Weststraat/Willemsoord een oversteekplaats aangelegd. Hierbij wordt de oversteekplaats opgedeeld in twee kleinere delen via een middeneiland en wordt de rijbaan verbreed. Bij de kruising van de Weststraat/TESO-terrein zal op alle toeritten naar de kruising een extra strook voor linksafslaand verkeer aangelegd worden, om de doorstroming van het verkeer te bevorderen.

Afsluiting toegang Willemsoord

Van 24 oktober tot en met 28 oktober 2011 wordt in de vijf avonden en nachten (van 21.00 tot 06.00 uur) werk verricht aan de kruising Weststraat-toegang Willemsoord. De Weststraat wordt hiervoor afgesloten. Bezoekers voor Willemsoord kunnen gebruik maken van de noordelijke ingang van Willemsoord. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Polderweg, Prins Hendriklaan en de Kanaalweg naar de noordelijke ingang. Fietsverkeer kan via de Molenstraat en Hoofdgracht de noordelijke ingang bereiken. Het verkeer vanuit Den Helder wordt via de Kanaalweg en Prins Hendriklaan geleid. De omleidingen worden ter plaatse aangegeven.

Werkzaamheden TESO-terrein

Van 31 oktober tot en met 16 december 2011 worden er werkzaamheden verricht aan het parkeerterrein van het TESO-terrein vanaf de kruising met de Weststraat tot en met de opstelstroken voor de veerpont Texel. Het verkeer kan langs de werkzaamheden rijden.

Voor vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis). (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl