Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 07 november 2011 Ontheffing voor vervanging Rolpaalbrug over Niedorpervaart

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland maken bekend dat zij van plan zijn een ontheffing ingevolge de Scheepvaartwegenverordening Noord-Holland 1995 te verlenen aan de provincie Noord-Holland voor het vervangen van een kunstwerk (Rolpaalbrug) over de Niedorpervaart (km 15.450) in de N241.

Inzage

Het verzoek en het ontwerpbesluit kunt u inzien op www.noord-holland.nl. De bestektekening kunt u inzien bij de provincie Noord-Holland, Surinameweg 11 te Haarlem, kamer 4003. Hiertoe kunt u contact opnemen met de heer M. van Loo, tel. 023-5145296.

Voor nadere informatie over dit project kunt u contact opnemen met de projectleider, de heer R.J. Bloemsma, die te bereiken is via het servicepunt Wegen en Vaarwegen, tel. 0800-200 600.

Zienswijzen

Als u het met het ontwerpbesluit niet eens bent, kunt u uw zienswijze hierover tot 15 december 2011 schriftelijk indienen bij Gedeputeerde Staten van Noord-Holland, directie SHV, t.a.v. M. van Loo, Postbus 3007, 2001 DA Haarlem.

Als u niet wilt dat uw naam en adres bekend worden, kunt u dit ook aangeven. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl