Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 09 november 2011 Afsluiting viaduct Terdiekerweg Nieuwe Niedorp van 14 tot en met 25 november 2011

Van 14 tot en met 25 november 2011 pleegt de provincie groot onderhoud aan het viaduct op de Terdiekerweg, dat over de Provincialeweg (N242) loopt. Het viaduct is gedurende deze periode niet toegankelijk voor verkeer.

De werkzaamheden starten op maandag 14 november 7.00 uur en worden op vrijdag 25 november om 16.00 uur beëindigd. Alle verkeer wordt omgeleid via de Dorpsstraat, Hoefje, Paadje en vice versa. Zie onderstaande kaart voor de omleidingsroute.

Actueel nieuws over het onderhoud aan de N242 is te volgen via de projectsite www.infoN242.nl en Twitter (@N242_onderhoud). Voor vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis). (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl