Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 09 november 2011 Omleiding rotonde Groetweg Middenmeer van 12 tot en met 18 november 2011

De provincie Noord-Holland legt de rotonde bij de kruising Groetweg-Alkmaarseweg opnieuw aan. Tijdens dit werk wordt alle verkeer omgeleid.

De omleiding is van kracht van zaterdag 12 november 6.00 uur tot en met vrijdag 18 november 2011 17.00 uur.

Lokaal verkeer wordt via een bypass bij de rotonde omgeleid naar de Oude Provincialeweg, Westfriesedijk (N239) en de Alkmaarseweg en vice versa. Voor vrachtverkeer geldt een omleiding via de A7 en N241.

Actueel nieuws over het onderhoud aan de N242 is te volgen via de projectsite www.infoN242.nl en Twitter (http://twitter.com/N242_onderhoud'>@N242_onderhoud). Voor vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis). (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl