Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 22 november 2011 Betaald parkeren in Sluisdijkbuurt Den Helder

In de Sluisdijkbuurt en omgeving wordt betaald parkeren ingevoerd. Dat is een eerder dit jaar genomen besluit van de gemeenteraad. Het besluit is tot stand gekomen in nauw overleg met de bewoners en ondernemers in de Sluisdijkbuurt. Het is de bedoeling dat dit de parkeeroverlast terugdringt. De parkeerautomaten worden in december 2011 geplaatst.

In de Sluisdijkbuurt is een beperkte hoeveelheid parkeerplaatsen beschikbaar. Vaak zijn het treinreizigers, mensen die in de binnenstad werken of bezoeken die ze bezetten. Om dit in betere banen te leiden, wordt betaald parkeren ingevoerd.

Zodra de automaten zijn geplaatst en mensen die daar recht op hebben hun parkeervergunning hebben afgehaald, is betaald parkeren een feit.

Alle bewoners in de Sluisdijkbuurt ontvangen een brief met specifieke informatie over de datum waarop de automaten in werking treden en hoe men een parkeervergunning kan verkrijgen. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl