Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 23 november 2011 Wegwerkzaamheden op Westerduinweg N502

De provincie Noord-Holland is op zaterdag 19 november 2011 gestart met de tweede fase van het groot onderhoud aan de N502. De Westerduinweg zal tot 21 december op verschillende plaatsen afgesloten worden voor al het verkeer.

Van zaterdag 19 november tot en met woensdag 21 december 2011 is de Westerduinweg afgesloten tussen de Zeeweg en Stolperweg. Verkeer van en naar Callantsoog kan blijven rijden over de Stolperweg.

Van woensdag 23 november tot 13 december is de Westerduinweg afgesloten tussen de Spreeuwendijk bij Petten en de Zeeweg. Ook over de T-kruising bij de Spreeuwendijk is geen verkeer mogelijk. De Zeeweg blijft open tot de rotonde in de Westerduinweg.

Vanaf maandag 28 november tot en met dinsdag 13 december 2011 rijdt buslijn 151 na de Spreeuwendijk in Petten niet door over de Westerduinweg naar de Zeeweg, maar gaat verder via de Pettemerweg en de Belkmerweg. De bus met eindbestemming Julianadorp stopt tijdens de omleiding niet bij De Goudvis (begin Zeeweg) in Sint Maartenszee. Na de Belkmerweg slaat de bus af naar de N9 en Julianadorp. De bus met eindbestemming De Goudvis in Sint Maartenszee, rijdt wel naar dit eindpunt, maar dan via de Belkmerweg.

De werkzaamheden vormen een onderdeel van het onderhoud dat de provincie verricht aan de N502 (Pettemerweg, Westerduinweg, Zuidschinkeldijk) tot aan de grens met Callantsoog en de N503 (Stolperweg). Eind april 2012 moet het werk klaar zijn.

De provincie pakt alle zaken op en rond de weg in een keer aan, zoals het vervangen en/of schoonmaken van het straatmeubilair, de verlichting, de bebording, de wegwijzers, de groenvoorzieningen, de bermplanken, enzovoort. Als het werk klaar is, zijn de wegen 12 jaar vrij van groot onderhoud. Na 6 jaar is er slechts een kleine onderhoudsbeurt nodig. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl