Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 06 december 2011 Wegafsluiting van de Kerkweg in Eenigenburg

Tussen 5 en 23 december 2011 is de Kerkweg voor doorgaand verkeer afgesloten vanwege wegwerkzaamheden.

De bezoekers en inwoners dienen er rekening mee te houden dat aanliggende percelen in deze periode niet altijd met de auto bereikbaar zijn of verlaten kunnen worden.

Op de Kerkweg wordt de toplaag van het asfalt vernieuwd. Over de gehele lengte, van Veilingweg tot Westfriese zeedijk komen fietssuggestiestroken. Op de aansluitingen van de Burchtweg en Veilingweg komen rode plateaus. Bovendien komen er zes verkeersremmende constructies, voorzien van verlichting. Aannemer KWS Infra voert de werkzaamheden uit. De aannemer probeert de hinder tot een minimum te beperken en streeft ernaar de weg buiten werktijd zoveel mogelijk toegankelijk te houden voor bestemmingsverkeer.

Voor vragen over de uitvoering kunt u terecht bij onze toezichthouder, de heer T.J. Dekker. U kunt ons bereiken op de afdeling Ruimte, bereikbaar via de receptie op telefoonnummer (0226) 396600. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl