Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 06 december 2011 Informatieavond N241 op woensdag 14 december 2011 in De Vriendschap in 't Veld

De provinciale weg N241 tussen Verlaat (kruising N242) en Schagen (aansluiting op de N248) krijgt een nieuw ontwerp om de weg veiliger te maken en de doorstroming te verbeteren. Begin dit jaar heeft u het voorlopig ontwerp hiervan tijdens een bijeenkomst kunnen zien. Inmiddels is het concept van het definitief ontwerp (CDO) van de N241 afgerond.

Een veiligere weg

De provincie Noord-Holland is de afgelopen periode druk bezig geweest om het voorlopig ontwerp verder uit te werken. Op basis van verschillende onderzoeken en tips en suggesties van de vorige bijeenkomst, is het voorlopig ontwerp aangescherpt en uitgewerkt tot een concept definitief ontwerp. Het ontwerp zoals het er nu ligt, gaat uit van de aanleg van een hoofdrijbaan en twee parallelwegen. De hoofdrijbaan is bestemd voor doorgaand verkeer, zoals (vracht)auto's en motoren. Aan de oostkant ligt een parallelweg, die voornamelijk voor (doorgaand) landbouw- en bestemmingsverkeer is. Aan de westzijde ligt een parallelweg, ingericht voor doorgaand fiets- en bestemmingsverkeer.

Informatieavond

Wellicht heeft u vragen of wilt u meer weten van het ontwerp. De provincie Noord-Holland organiseert daarom een informatieavond op:

Woensdag 14 december 2011 in De Vriendschap in 't Veld een avond voor alle belangstellenden.

Zaal open: 19.00 uur
Start presentatie: 19.30 uur
Sluiting; 21.30 uur

Tijdens de informatieavond staan onder andere de projectleider, Erik van Tertholen, en de omgevingsmanager, Hellas Schelleman, klaar om uw vragen en opmerkingen te beantwoorden en/of toe te lichten. Ook geven verschillende impressietekeningen en -foto's een duidelijk beeld over de herstructurering. Eventuele tips of ideeën kunnen tijdens deze bijeenkomst nog meegenomen worden voor de afronding van het definitief ontwerp.

Contact

Heeft u vooraf vragen, dan kunt u deze mailen aan: .

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl