Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 13 december 2011 Hulde voor 'verkeersvrijwilligers' Den Helder

Afgelopen donderdag reikte wethouder Wiltrude Turnhout een Passie Award uit aan de Helderse vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland en de Stichting Verkeers Educatie. Beide organisaties zetten zich al jaren in om de veiligheid voor alle deelnemers aan het verkeer te bevorderen.

"De Passie-award wordt uitgereikt aan mensen die uitblinken in bevlogenheid, motivatie en doorzettingsvermogen. Die zich vanuit hun passie hard maken voor het vrijwilligerswerk. Mensen die blijk gegeven van betrokkenheid en zorg voor de samenleving. Kortom mensen zoals u!"

Wethouder Wiltrude Turnhout uitte deze mooie woorden van dank afgelopen donderdag aan de Helderse vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland en de Stichting Verkeers Educatie. Ze roemde hun gedrevenheid en initiatiefrijkheid.

Ook deelde ze taart uit én overhandigde een Passie Award aan beide organisaties.

"Samen met al die andere vrijwilligers in de stad bent u voor mij 'het cement in onze samenleving'. Heel veel dank daarvoor!" (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl