Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 13 december 2011 Onderhoudswerkzaamheden N242 Westerweg bij Heerhugowaard

Het onderhoudswerk aan de Westerweg (N242) in Heerhugowaard is in volle gang en duurt nog tot en met vrijdag 23 december. De werkzaamheden vinden doorgaans 's avonds en 's nachts plaats, buiten de spits om.

Tijdens de komende twee weekenden (van 9 tot 12 december en van 16 tot 19 december 2011) worden de werkzaamheden ook overdag uitgevoerd. Dit betekent dat provincie Noord-Holland in deze weekenden de werkzaamheden in een gesloten periode van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 05.00 uur uitvoert. In beide richtingen wordt één rijbaan afgesloten. Voor het verkeer geldt een aangepaste snelheid van 50 km/u.

Vanaf maandag 19 december voert de provincie de werkzaamheden aan de N242 weer buiten de spits uit, tussen 9.30 - 15.30 uur en tussen 19.00 - 06.30 uur. Het werk aan de Westerweg duurt nog tot en met vrijdag 23 december.

Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden terecht bij het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, telefoon 0800 - 0200 600 (gratis).

De werkzaamheden zijn ook te volgen via de site www.infoN242.nl en twitter.com/N242_onderhoud (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl