Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 19 december 2011 Verkeersmaatregel Cinemaplein te Hippolytushoef

Het college van burgemeester en wethouders van Wieringen heeft in haar vergadering van 13 december 2011 besloten om een parkeerverbod middels een gele streep in te stellen op de rotonde op het Cinemaplein te Hippolytushoef.

Toelichting

Doordat er op de rotonde van het Cinemaplein geparkeerd wordt is het voor de bevoorradingsverkeer van o.a. de Dekamarkt niet mogelijk om hier rond te kunnen rijden. De vrachtwagencombinaties gaan nu achteruit het Cinemaplein op wat gevaarlijke situaties op de Koningsstraat met zich meebrengt. Daarom is besloten om een parkeerverbod op de rotonde van het Cinemaplein in te stellen, zodat het bevoorradingsverkeer niet meer achteruit vanaf de Koningsstraat het Cinemaplein op hoeft te rijden.

Bezwaren

Gedurende een periode van zes weken na publicatie van deze advertentie kunnen belanghebbenden hun bezwaren tegen bovengenoemde verkeersmaatregel kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders.

Vanaf 1 januari 2012 gaat de gemeente Wieringen fuseren met de gemeenten Anna Paulowna, Niedorp en Wieringermeer en gaat zij op in de nieuwe gemeente Hollands Kroon. Dit betekent dat u uw bezwaarschrift tot en met 31 december 2011 kunt richten aan de gemeente Wieringen, postbus 1, 1777 ZG te Hippolytushoef. Vanaf 1 januari 2012 kunt u uw bezwaarschrift indienen bij de gemeente Hollands Kroon, Postbus 8, 1760 AA te Anna Paulowna.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de afdeling Grondgebiedzaken tel. 0227-594300. (Bron: Gemeente Wieringen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl