Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 23 december 2011 Grotendeels gratis parkeren in de binnenstad van Den Helder tot 4 januari

De plaatsing van nieuwe parkeerautomaten op een aantal plekken in de binnenstad van Den Helder, loopt enige vertraging op. Het is bij deze automaten mogelijk om betaling met chip en pin te verrichten en dat werkt nog niet naar behoren. Om die reden worden ze niet vandaag, donderdag 22 december 2011 maar op 4 januari 2012 geplaatst. Voor mensen die hier parkeren, is dit een klein voordeeltje: zij hoeven tot die tijd geen parkeergeld te betalen.

Afgelopen week zijn tien automaten weggehaald die ongeveer 250 parkeerplaatsen bedienen. Het betreft de Boerhaavestraat, Spuistraat, Prins Hendriklaan, Koningdwarsstraat, Julianaplein, Gravenstraat en Breewaterstraat.

Het tijdelijk terugplaatsen van de oude parkeerautomaten is geen optie. Dat kost tijd en bij de weggehaalde automaten wordt gelijk regulier onderhoud gepleegd.

Een aantal van deze automaten zal daarna geplaatst worden in de Sluisdijkbuurt. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl