Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 29 december 2011 Bouw Rekervlotbrug in Koedijk ernstig vertraagd

De afronding van de bouw van de Rekervlotbrug in Koedijk is tot nader bericht uitgesteld.

Ter hoogte van De Landman in de gemeente Bergen ligt de Rekervlotbrug in het Noordhollands kanaal te wachten op afbouw. Hoewel de brug zo goed als klaar lijkt, kan hij niet gebruikt worden omdat de aandrijving nog niet is geplaatst.

De openstelling van de brug liep afgelopen jaar ernstige vertraging op. Eerder heeft de provincie Noord-Holland gemeld dat door technische problemen met de aandrijving de openstelling van de vlotbrug eind 2011 verwacht werd. Inmiddels is een van de onderaannemers failliet. Juist deze onderaannemer heeft specialistische kennis van de aandrijving en is in het bezit van een deel van de benodigde materialen voor de voltooiing van de vlotbrug.

Planning

In verband met het afwikkelen van het faillissement kan op dit moment geen uitsluitsel gegeven worden over de verdere planning. Begin 2012 hoopt de provincie meer duidelijkheid te kunnen geven. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl