Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 15 oktober 2012 Afsluiting kruispunt Kanaalweg en Westfriesedijk (N504) bij Schoorldam Tussen 22 en 29 oktober 2012

Tussen 22 en 29 oktober 2012 voert de provincie groot onderhoud uit aan het kruispunt Kanaalweg/Westfriesedijk in gemeente Harenkarspel.

Het kruispunt is dan tot aan Rijksweg N9 afgesloten voor doorgaand verkeer. Het doel is een veiliger situatie voor fietsers en overige weggebruikers. Het is de laatste fase van de vernieuwing van de Westfriesedijk.

Een veilige fietsoversteek wordt aangelegd en de weg krijgt een nieuwe asfaltlaag. Ook wordt de openbare verlichting vernieuwd. Ondanks de afsluiting van het kruispunt kunnen fietsers gebruik blijven maken van de brug. Het overige verkeer wordt omgeleid.

Omleidingsroutes

Doorgaand verkeer vanuit Alkmaar richting Warmenhuizen wordt omgeleid via de N9 en de N245 (Huiswaarderweg en Schagerweg); de omleidingsroute voor verkeer vanuit Den Helder richting Warmenhuizen gaat via de N248 en de N245; lokaal verkeer vanuit Schoorldam gaat via de Debbemeerweg, Warmenhuizerweg en de Schagerweg (N245); lokaal verkeer vanaf de Westfriesedijk ten zuiden van de Kanaalweg wordt omgeleid via de Provinciale weg (N504) en de Schagerweg (N245).

Buslijn 157

In de week van 22 oktober 2012 en 29 oktober 2012 rijdt de buslijn 157 een gewijzigde route en stopt niet bij de haltes: Westfriesedijk, Camping de Rekere en Oudewal-West (Schoorldam) en de Kanaalweg (Warmenhuizen).

Informatie

Voor vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, 0800 - 0200 600 (gratis). De werkzaamheden zijn ook te volgen via www.noord-holland.nl/N504

Meer informatie over de gewijzigde busroute staat op www.connexxion.nl (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl