Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 18 januari 2013 Burgemeester Francine Giskes eerste deelautogebruiker van Texel

Burgemeester Francine Giskes nam om woensdag 16 januari 2013 als eerste de electrische deelauto van Deelauto Texel in gebruik.

opladen op texel - logo

Texel is hiermee het eerste waddeneiland met een deelauto, en dan ook nog electrisch. Een nieuwe stap in de ontwikkeling naar een energieneutraal eiland.

electrische deelauto van Deelauto Texel foto: Evalien Weterings, , bron www.deelautotexel.nl

Meer informatie over dit project en instructies hoe je de deelauto kunt reserveren en gebruiken zijn te vinden op www.deelautotexel.nl (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl