Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 22 januari 2013 Afsluiting Zwarteweg 't Veld tot en met 1 maart 2013

De Zwarteweg in 't Veld is van maandag 21 januari 2013 tot en met 1 maart 2013 afgesloten voor doorgaand verkeer. Het gaat om het gedeelte tussen de Rijdersstraat en de Hartweg.

De werkzaamheden zijn aan de voorzijde van de nieuwe brede school, in de zone vanaf de Wilhelminalaan tot en met de kruising Dreef/Zwarteweg. Hier wordt gewerkt aan het riool en de weg.

In april 2013 wordt de weg nogmaals twee dagen afgesloten voor het aanbrengen van asfaltdeklagen. Verkeer moet rekening houden met een stremming van de Zwarteweg tussen de Dreef en Wilhelminalaan, inclusief de kruisingen. De omleiding loopt via de Hartweg, N241 en Rijdersstraat en omgekeerd. Fietsverkeer en bestemmingsverkeer kunnen wel gebruik maken van de Zwarteweg.

Voor vragen kunt u terecht bij de gemeentelijk toezichthouder de heer W. Bakker via tel. (088) 321 000. (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl