Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 05 februari 2013 Asfalteren middenberm N242-Westerweg Heerhugowaard

De provincie Noord-Holland hervat het asfalteren van een middenberm van de N242 (Westerweg). Het gaat om het gedeelte tussen de kruising Westerweg-Westtangent en de tankstations langs op de N242.

De werkzaamheden vinden op doordeweekse dagen plaats van maandag 11 februari 2013 tot en met dinsdag 26 februari 2013, van 09.00 uur tot 15.00 uur. Het verkeer wordt ter hoogte van de werkzaamheden over één rijstrook geleid.

De gemeente Heerhugowaard en de provincie Noord-Holland zijn vorig jaar oktober gestart met de herinrichting van het knooppunt N242 Westerweg- Westtangent. In december 2012 is het asfalteren van de middenberm gestaakt door vorst en enige tegenslag met de kabels en leidingen op het werkterrein.

Het asfalteren van de middenberm is nodig voor het aanleggen van een nieuwe, tijdelijke doorsteek om het verkeer om te kunnen leiden tijdens de herinrichting van het knooppunt.

Meer informatie

Bij slecht weersomstandigheden kan het werk weer opschuiven. Voor de meest actuele stand van zaken kunnen mensen de website www.infoN242.nl en Twitter raadplegen. Of bellen met het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, 0800- 0200600 (gratis).

Vlot en veilig over de N242

De provinciale weg N242 vormt een belangrijke doorgaande route tussen Alkmaar en Middenmeer. De doorstroming is op diverse punten niet optimaal. De provincie pakt deze knooppunten stuk voor stuk aan, zodat het verkeer ter plekke beter kan doorrijden. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl