Verkeer & Vervoer: 05 februari 2013 Asfalteren middenberm N242-Westerweg Heerhugowaard

De provincie Noord-Holland hervat het asfalteren van een middenberm van de N242 (Westerweg). Het gaat om het gedeelte tussen de kruising Westerweg-Westtangent en de tankstations langs op de N242.

De werkzaamheden vinden op doordeweekse dagen plaats van maandag 11 februari 2013 tot en met dinsdag 26 februari 2013, van 09.00 uur tot 15.00 uur. Het verkeer wordt ter hoogte van de werkzaamheden over één rijstrook geleid.

De gemeente Heerhugowaard en de provincie Noord-Holland zijn vorig jaar oktober gestart met de herinrichting van het knooppunt N242 Westerweg- Westtangent. In december 2012 is het asfalteren van de middenberm gestaakt door vorst en enige tegenslag met de kabels en leidingen op het werkterrein.

Het asfalteren van de middenberm is nodig voor het aanleggen van een nieuwe, tijdelijke doorsteek om het verkeer om te kunnen leiden tijdens de herinrichting van het knooppunt.

Meer informatie

Bij slecht weersomstandigheden kan het werk weer opschuiven. Voor de meest actuele stand van zaken kunnen mensen de website www.infoN242.nl en Twitter raadplegen. Of bellen met het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, 0800- 0200600 (gratis).

Vlot en veilig over de N242

De provinciale weg N242 vormt een belangrijke doorgaande route tussen Alkmaar en Middenmeer. De doorstroming is op diverse punten niet optimaal. De provincie pakt deze knooppunten stuk voor stuk aan, zodat het verkeer ter plekke beter kan doorrijden. (Bron: prov. nh)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl