Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 11 februari 2013 Parkeerdek Sluisdijk vanaf maandag 11 februari 2013 gesloten (Den Helder)

Vanaf maandag 11 februari 2013 kan er niet meer worden geparkeerd op het parkeerdek Sluisdijk. Deze dag starten de voorbereidingen voor de renovatie van de parkeergarage.

Voordat met de renovatie kan worden begonnen, moet eerst de riolering in dat deel van de Sluisdijkstraat (ter hoogte van de op- en afrit) worden aangepast.

Hiervoor wordt de straat opgebroken. Auto's kunnen dan niet meer bij het parkeerdek komen.

De rioleringswerkzaamheden nemen ruim drie weken in beslag. Direct aansluitend zal bekend zijn welke aannemer de renovatiewerkzaamheden aan de garage mag uitvoeren. De werkzaamheden aan de garage starten dan ook kort na de rioleringswerkzaamheden. Dit betekent dat de gerenoveerde parkeergarage in de loop van juni 2013 weer voor parkeren kan worden gebruikt. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl