Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 04 maart 2013 Provincie Noord-Holland kapt bomen rond kruispunten N242 (Westerweg) Heerhugowaard

De provincie Noord-Holland start begin maart 2013 met het kappen van bomen rond het kruispunt N242-Zuidtangent-Broekerweg en N242-Edisonstraat.

De kap is noodzakelijk om ruimte te creëren voor de herinrichting van deze kruispunten. Ook de bomen langs de N242 (Westerweg) tussen het spoorviaduct en de Westdijk worden gekapt. De provincie Noord-Holland verbreedt hier de weg en het fietspad. De werkzaamheden zijn medio maart 2013 klaar.

De bomen langs het fietspad op de N242 worden op werkdagen gekapt. In het weekend kapt de provincie de bomen rondom de kruispunten. Om de veiligheid van de weggebruikers te borgen wordt tijdens de bomenkap de weg enkele keren afgezet. Verkeer wordt dan omgeleid. De werkzaamheden kunnen voor enige verkeers-en geluidshinder zorgen.

Tijdens de ontwikkeling van de Broekhornpolder worden de bomen de komende jaren in de directe omgeving terug geplant.

Meer informatie

Voor vragen over de werkzaamheden op de N242 kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, tel. 0800- 0200600 (gratis). De data en werkzaamheden zijn ook te volgen via de website van de N242 en via Twitter (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl