Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 18 maart 2013 Uitstel werkzaamheden rotonde Westerduinweg bij Sint Maartenszee

Vanwege de verwachte lage temperaturen stelt de provincie Noord-Holland een deel van de geplande werkzaamheden aan de rotonde Westerduinweg (N502)/Zeeweg bij Sint Maartenszee uit.

Het gaat om de herstelwerkzaamheden aan de belijning tussen de Zeeweg en de Stolperweg. Deze werkzaamheden stonden gepland op woensdag 20 en donderdag 21 maart 2013.

Zodra het weer het toelaat worden de werkzaamheden hervat en afgerond. Voor deze werkzaamheden hoeft geen omleidingsroute te worden ingesteld. Er kan wel enige hinder ontstaan omdat er lokaal een wegafzetting is geplaatst. Hierover volgt nog informatie.

Informatie

Voor vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden gratis bellen met het provinciaal Servicepunt Wegen en Vaarwegen: 0800 - 0200 600. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl