Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 29 maart 2013 Noord-Hollands openbaar vervoer hoog gewaardeerd

Het openbaar vervoer in de provincie Noord-Holland scoort in 2012 gemiddeld een 7,6. Dat is iets hoger dan het landelijk gemiddelde van 7,4. Zo blijkt uit de OV-klantenbarometer (pdf)

De OV-klantenbarometer is een onderzoek naar de mening en tevredenheid over het openbaar vervoeraanbod onder reizigers. De OV-klantenbarometer is een landelijk onderzoek, dat sinds 2001 jaarlijks in de periode van oktober 2013 t/m december 2013 in opdracht van het Kennisplatform Verkeer en Vervoer (KpVV) wordt gehouden. De reizigers geven rapportcijfers aan verschillende aspecten die met hun reis te maken hebben. Deze aspecten lopen uiteen van de kans op een zitplaats tot de sociale veiligheid. Het onderzoek wordt gehouden onder bus-, tram-, trein- en metropassagiers.

Het KpVV heeft ruim 85.000 reizigers gevraagd hun bevindingen met het openbaar vervoer uit te drukken in een rapportcijfer. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl