Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 02 april 2013 Ontwerp voor nieuwe Beatrixstraat in Den Helder gereed - presentatie op 10 april 2013

Woensdag 10 april 2013 wordt het ontwerp voor de nieuwe Beatrixstraat gepresenteerd in Schouwburg De Kampanje. U bent van harte welkom! De presentatie start om 19.30 uur.

Tijdens het drukbezochte en succesvolle Stadsdebat van 27 februari 2013 heeft de stad de sfeer voor de nieuwe inrichting van de Beatrixstraat kenbaar gemaakt. Er zijn duidelijke uitspraken gedaan over gebruik, verkeer en parkeren. De meeste aanwezigen wilden de auto niet permanent uit de straat weren en het winkelend publiek moet een aangenaam verblijfsklimaat krijgen. Terrasjes, groen, kunst en een gezellige inrichting werden als ingrediënten aangevoerd.

In opdracht van Zeestad is West8 aan de slag gegaan met het ontwerp. Na bijna 6 weken is het ontwerp klaar om te worden gepresenteerd. Al na de zomervakantie van dit jaar kan waarschijnlijk al worden gestart met de uitvoering. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl