Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 15 april 2013 Verbetering wegennet Slootdorp (Hollands Kroon)

De provincie Noord-Holland verbetert het wegennet rondom Slootdorp in de gemeente Hollands Kroon. Zo is de provincie in 2012 gestart met de herinrichting van de Westerterpweg (N240).

Medio april 2013 start de provincie ook met het levensduur-verlengend onderhoud aan de Slootweg (N240). De werkzaamheden zorgen voor afsluitingen van beide wegen.

Groot onderhoud Slootweg (N240)

Op de Slootweg wordt tijdens het levensduurverlengend onderhoud het asfalt overlaagd en onderhoud gepleegd aan het fietspad. Daarnaast worden andere wegonderdelen, zoals palen, bermen, bebording opgeknapt. De provincie voert de werkzaamheden uit in twee fases. In elke fase is een deel van de Slootweg afgesloten voor al het autoverkeer.

Fase 1: Maandag 15 april 2013 t/m 26 april 2013 (20.00 uur – 05.00 uur)

De Slootweg is afgesloten tussen kruising Haukes en Wierweg, op werkdagen van maandag t/m vrijdag. Buiten de werktijden (20.00 uur – 05.00 uur) is de weg open voor het verkeer

Fase 2: Woensdag 1mei 2013 t/m 8 mei 2013 (20.00 uur – 05.00 uur)

De Slootweg is afgesloten tussen kruising Wierweg en de rotonde bij Slootdorp op werkdagen van maandag t/m vrijdag.

Tijdens fase 2 wordt er overdag gewerkt aan de brug bij Slootdorp. Er is dan één rijbaan afgezet, het verkeer wordt langs het werk geleid. Ook zijn er herstelwerkzaamheden aan het voetpad. Voetgangers kunnen om de werkzaamheden heen lopen.

Afsluiting Westerterpweg (N240) van 13 mei 2013 tot februari 2014

De gehele Westerterpweg is vanwege de herinrichting afgesloten voor al het verkeer. De Westerterpweg is alleen bereikbaar voor bestemmingsverkeer en de nood- en huldiensten.

Het overige auto- en fietsverkeer wordt ter plaatse omgeleid met behulp van omleidingsborden.

Den Oeverseweg

De Den Oeverseweg gaat volgens de huidige planning open in februari 2014.

Alle werkzaamheden zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Hierdoor is het mogelijk dat de werkzaamheden eerder gereed zijn of vertraging oplopen.

Informatie

Voor vragen over de wegwerkzaamheden kunt u kosteloos contact opnemen met het provinciaal Servicepunt Wegen en Vaarwegen 0800 - 0200 600. U kunt ook mailen naar . De werkzaamheden zijn ook te volgen op de website www.noord-holland.nl/N240 (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl