Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 24 mei 2013 Gewijzigde openingstijden belbus Noordkop

Met ingang van 1 juni 2013 zijn de openingstijden van de centrale van de Belbusvereniging Noordkop gewijzigd. U kunt uw ritten vanaf 1 juni - maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur - telefonisch blijven reserveren via het vertrouwde nummer (088 7707801), of online ().

NB. Reserveringen voor maandag moeten uiterlijk vrijdag voor 16.00 uur worden gedaan. Dit geldt voor telefonische en online reserveringen!

Naast het jaarlidmaatschap kent de Belbusvereniging vanaf 1 juni 2013 ook het driemaands lidmaatschap voor inwoners van Hollands Kroon en tijdelijke inwoners, bijvoorbeeld logees, stagiaires, campinggasten met seizoenplaats, e.d. Dit lidmaatschap gaat in op de dag van uw voorkeur en eindigt automatisch drie maanden later. De kosten voor dit abonnement zijn €7,50. Abonnements- en ritkosten zijn gelijk aan het jaarlidmaatschap, €0,80 per drie kilometer en een starttarief van €1,60. De kosten worden automatisch van uw rekening afgeschreven. (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl