Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 01 juli 2013 Opening van het knooppunt N242-N241 bij Oude Niedorp

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Op vrijdag 28 juni 2013 vond de opening plaats van het vernieuwde knooppunt N242-N241, het Verlaat bij Oude Niedorp, en kunstwerk Geheugenspoor.

opening knooppunt n242-n241 op 28 juni 2013

Bewoners en bedrijven uit de omgeving, bestuurders, ambtenaren, de aannemer en overige betrokkenen zijn uitgenodigd de feestelijke opening bij te wonen. Het is niet alleen de afronding van beide projecten, de provincie wil met name ook de bewoners en bedrijven uit de omgeving bedanken voor het begrip voor de hinder tijdens de werkzaamheden aan het knooppunt.

Binnenkort verschijnt op deze website een verslag met foto's. Na afloop van de opening kan een aantal foto's van de gasten al worden gedownload. Kijk in het fotoalbum voor uw foto!

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl