Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 26 juli 2013 Kanaalweg N248 in Schagen twee maanden afgesloten vanaf 5 augustus 2013

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Maandag 5 augustus 2013 om 06.00 uur start de provincie Noord-Holland met de wegverbreding en -verlaging van de N248 in Schagen.

Voor een periode van twee maanden is de Kanaalweg tussen de rotonde van de Provincialeweg (N241) en de Westerweg (N245) in beide richtingen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid en dit kost weggebruikers maximaal tien minuten extra reistijd. (Brom)fietsers kunnen wel langs de werkzaamheden rijden. Maandag 14 oktober 2013 vanaf 06.00 uur is de vernieuwde weg weer open voor al het verkeer.

Omleidingen

Alternatieve routes worden ter plaatse met omleidingsborden aangegeven. Tijdens de afsluiting wordt verkeer via de N241, N242 en N245 omgeleid. Het crematorium en de voetbalvereniging zijn via de Zuiderweg bereikbaar. Op de website www.infon248.nl onder 'verlagen onderdoorgang spoorviaduct' zijn de omleidingsroutes aangegeven.

Meer informatie

Voor vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, 0800 - 0200600 (gratis).

Groot onderhoud en spoorviaduct

De provincie Noord-Holland verbetert de veiligheid en doorstroming van de N248 in Schagen. De doorrijhoogte van het spoorviaduct in Schagen wordt vergroot door het verlagen van het onderliggende wegdek. Hierdoor neemt de kans dat vrachtwagens tegen het viaduct aanrijden sterk af. Ook wordt de weg verbreed tussen de N241 en N245 en vindt er groot onderhoud plaats.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl