Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 31 juli 2013 N99: werkzaamheden aan de Kooybrug, 19-23 augustus 2013

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de Kooybrug, de brug in de N99 over het Noordhollandsch Kanaal. De werkzaamheden vinden plaats van maandag 19 augustus 2013 tot vrijdag 23 augustus 2013. Verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met extra reistijd.

Onderdelen van de Kooybrug zijn oud en aan vervanging toe. Rijkswaterstaat voert onder meer werkzaamheden uit aan het wegdek, de voegovergangen en de brugleuningen.

Wanneer vinden de werkzaamheden plaats?

Rijkswaterstaat voert de werkzaamheden in één week in augustus 2013 uit. Er wordt overdag en ´s nachts gewerkt. Het onderhoud vindt plaats op de volgende data:

van maandag 19 augustus 2013 20.00 uur tot vrijdag 23 augustus 2013 06.00 uur

Bij ongunstige weersomstandigheden kan het werk worden uitgesteld. De werkzaamheden schuiven dan één of twee weken door.

Afsluitingen en omleidingen

Tijdens de werkzaamheden aan de Kooybrug zijn de N99 en de parallelweg afgesloten voor doorgaand verkeer. De parallelweg blijft wel beschikbaar voor nood- en hulpdiensten, openbaarvervoer, landbouwvoertuigen en (brom)fietsers.

Het verkeer wordt omgeleid over de N249 en N9. De omleidingsroute wordt aangegeven op gele borden langs de weg.

Hinder

Vanwege de omleiding moet het verkeer rekening houden met extra reistijd.

Daarnaast leveren de werkzaamheden mogelijk geluidsoverlast op. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat bellen: 0800-8002 (gratis, zeven dagen per week, van 06.00 tot 22.30 uur).

Download gratis de vanAnaarBeter-app in de App Store of Play Store. Kijk op www.vanAnaarBeter.nl/app

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl