Verkeer & Vervoer: 09 augustus 2013 Den Helder: Verkeersomleiding ivm herdenken wij de capitulatie van Japan 15 augustus 2013

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Donderdag 15 augustus 2013 herdenken wij de capitulatie van Japan tijdens een plechtigheid bij het monument 'Voor hen die vielen' op de rotonde De Vijfsprong aan de Middenweg. Hiervoor zijn verschillende verkeersmaatregelen nodig op het verkeersknooppunt de Vijfsprong.

Al het verkeer zal tussen circa 10.30 uur en 12.00 uur op de toegangswegen naar de rotonde worden tegengehouden en omgeleid. Dit geldt ook voor het openbaar vervoer. Het gaat om de Middenweg ter hoogte van de Pasteurstraat, de Javastraat ter hoogte van de Van Galenstraat, de Polderweg ter hoogte van de Hertzogstraat, de Middenweg ter hoogte van het voormalig postkantoor en - indien noodzakelijk - de Parallelweg ter hoogte van Wienerhof.

Bij al deze afzettingen worden hekken geplaatst en houden politieagenten of marechaussees toezicht. Een uitzondering wordt gemaakt voor hulpverleningsvoertuigen op weg naar een noodgeval.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl