Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 14 augustus 2013 Weekendwerkzaamheden N242-Zuidtangent-Broekerweg 23-26 augustus 2013 (Heerhugowaard)

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Provincie Noord-Holland werkt in het weekend van vrijdag 23 augustus 2013 21.30 uur tot en met maandag 26 augustus 2013 05.00 uur aan de kruising van de N242 (Westerweg) met de Zuidtangent en Broekerweg in Heerhugowaard.

Het verkeer wordt omgeleid. De Broekerweg tussen de N242 en Langedijk is deels afgesloten, waardoor doorgaand verkeer tussen Heerhugowaard en Langedijk niet mogelijk is.

Omleiding autoverkeer

Het verkeersplein om Hotel/restaurant Jules wordt opgeheven. Bestemmingsverkeer wordt vanaf de N242 (Westerweg) omgeleid via industrieterrein De Zandhorst: de Edisonstraat, Marconistraat, het Nijverheidsplein, de Nijverheidsstraat, Industriestraat, Gildestraat en vice versa. Doorgaand verkeer wordt geadviseerd om te rijden via de Provincialeweg (N504), Schagerweg (N245), Nollenweg (N508) en vice versa.

Vanaf maandag 26 augustus 2013 05.00 uur kan het autoverkeer gebruik maken van de vernieuwde kruising N242 (Westerweg)-Zuidtangent-Broekerweg. De werkzaamheden aan de kruising zijn echter pas eind november 2013 volledig afgerond.

Omleiding openbaar vervoer

De huidige omleidingsroute van buslijn 350 en 351 van Arriva en buslijn 160 van Connexxion is tijdens de weekendwerkzaamheden ongewijzigd.

Omleiding (brom)fietsers

Ook de huidige omleidingsroute voor (brom)fietsverkeer is tijdens de weekendwerkzaamheden ongewijzigd.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl