Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 05 september 2013 Den Helder: Beatrixstraat afgesloten vanaf 9 tot 13 september 2013

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 september 2013 is de Beatrixstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. In deze week wordt een olieverontreiniging gesaneerd.

Binnenkort start de herinrichting van de Beatrixstraat. Maar zoals vaak in binnensteden, is in de Beatrixstraat een bodemverontreiniging aangetroffen. Ter hoogte van de panden nr. 23/31 en nr.92 is bij bodemonderzoek een olieverontreiniging geconstateerd. Deze verontreiniging vormt géén gevaar voor de omgeving, maar voordat er (dieper) in de grond kan worden gewerkt, moet de verontreiniging worden verwijderd.

Afsluiting

Naar verwachting worden die saneringswerkzaamheden uitgevoerd van maandag 9 tot en met vrijdag 13 september 2013. Tijdens dit werk is de Beatrixstraat afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf de Wezenstraat tot en met de Molenstraat/Sluisdijkstraat. Het Breewaterplein (parkeren) blijft bereikbaar via de Beatrixstraat, Wezenstraat en/of Westgracht.

Werkgebied afgezet

Het werkgebied in de Beatrixstraat wordt met hekwerken en verkeersborden afgezet. Doorgang voor voetgangers blijft mogelijk en alle winkels en panden zijn per voet bereikbaar. Omleidingsroutes worden met verwijs- en tekstborden aangegeven.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl