Verkeer & Vervoer: 05 september 2013 Den Helder: Beatrixstraat afgesloten vanaf 9 tot 13 september 2013

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 september 2013 is de Beatrixstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. In deze week wordt een olieverontreiniging gesaneerd.

Binnenkort start de herinrichting van de Beatrixstraat. Maar zoals vaak in binnensteden, is in de Beatrixstraat een bodemverontreiniging aangetroffen. Ter hoogte van de panden nr. 23/31 en nr.92 is bij bodemonderzoek een olieverontreiniging geconstateerd. Deze verontreiniging vormt géén gevaar voor de omgeving, maar voordat er (dieper) in de grond kan worden gewerkt, moet de verontreiniging worden verwijderd.

Afsluiting

Naar verwachting worden die saneringswerkzaamheden uitgevoerd van maandag 9 tot en met vrijdag 13 september 2013. Tijdens dit werk is de Beatrixstraat afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf de Wezenstraat tot en met de Molenstraat/Sluisdijkstraat. Het Breewaterplein (parkeren) blijft bereikbaar via de Beatrixstraat, Wezenstraat en/of Westgracht.

Werkgebied afgezet

Het werkgebied in de Beatrixstraat wordt met hekwerken en verkeersborden afgezet. Doorgang voor voetgangers blijft mogelijk en alle winkels en panden zijn per voet bereikbaar. Omleidingsroutes worden met verwijs- en tekstborden aangegeven.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl