Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 18 september 2013 Werk in uitvoering: omgeving parkeergarage Sluisdijkstraat (Den Helder)

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Rond de parkeergarage aan de Sluisdijksstraat wordt de komende weken hard gewerkt door onder meer stratenmakers. We proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar vragen voor uw begrip.

Ook in de nabije omgeving wordt hard gewerkt (Beatrixstraat), met het gevolg dat er overlast ervaren kan worden. Voor fietsers en voetgangers in de Sluisdijkstraat worden loopschotten toegepast, voor auto's is ter plaatse van de werkzaamheden de straat afgesloten.

Benieuwd naar het ontwerp, kom langs voor informatie of heeft u andere vragen, stel ze gerust aan A. Braak, telefoon 0223 - 67 88 66 of .

Uiterlijk 11 oktober 2013 is de Sluisdijkstraat gereed en is er weer een stukje binnenstad opgeknapt!

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl