Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 18 september 2013 Herinrichting Poldermanstraat Breezand

Binnenkort start aannemersbedrijf VBK in opdracht van de Woningbouwvereniging Anna Paulowna en de Gemeente Hollands Kroon met de herinrichting van de Poldermanstraat in Breezand.

De herinrichting bestaat uit twee fases. In de eerste fase worden in opdracht van de Woningbouwvereniging nieuwe bergingen en schuttingen gerealiseerd. Nadat deze zijn aangebracht, wordt in opdracht van de gemeente de aangrenzende openbare ruimte (beplanting, trottoir, rijweg en riolering) gerenoveerd. De Poldermanstraat krijgt een fraaie uitstraling welke aansluit bij het aangrenzende en recent opgeknapte Ceresplein!

Planning:

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl