Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 25 november 2013 Nachtwerkzaamheden N242 ter hoogte van kruising met Zuidtangent in Heerhugowaard

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Provincie Noord-Holland zet van maandag 25 tot en met donderdag 28 november 2013 tussen 20.00 en 05.00 uur één rijbaan af van de N242 (Westerweg) in de richting van Middenmeer.

De rijbaan wordt afgesloten net voor de kruising met de Zuidtangent tot net na de kruising. Verkeer wordt over één rijbaan geleid. Het blijft mogelijk vanaf de N242 rechtsaf te slaan naar de Zuidtangent.

Werkzaamheden aan bushalte

De rijbaanafzetting is nodig voor het plaatsen van de nieuwe bushalte langs de N242 aan de zijde van de Zuidtangent. Ook wordt de bestrating aangebracht en grondwerk verricht. De bushalte gaat niet meteen open. Pas als ook de bushalte aan de zijde van de Broekerweg is geplaatst, gaan beide haltes tegelijkertijd open. Dit is naar verwachting in februari/maart 2014 . Tot die tijd blijven de tijdelijke bushaltes in de Industriestraat beschikbaar.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl