Verkeer & Vervoer: 25 november 2013 Werkzaamheden Provincialeweg nabij Roskamsluis 25 t/m 29 november 2013 in Heerhugowaard

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Provincie Noord-Holland voert in de week van 25 tot en met 29 november 2013 werkzaamheden uit aan de Provincialeweg in Heerhugowaard. De Provincialeweg is de weg parallel aan de (Provincialeweg) N242 nabij de Roskamsluis.

Verbeteren fietsoversteek

De provincie verbetert de fietsoversteek op de Provincialeweg richting de N242 door een optisch plateau aan te brengen met rood asfalt.

Het freezen en asfalteren gebeurt op maandag 25 november 2013 tussen 07.00 en 16.00 uur. De weg is in deze periode afgesloten voor verkeer. De omleiding wordt met bebording ter plaatse aangegeven. Fietsers worden verzocht af te stappen en worden door verkeersbegeleiders langs de werkzaamheden geleid. De fietsoversteek blijft bereikbaar.

Overige werkzaamheden

In diezelfde week worden ook andere werkzaamheden uitgevoerd aan de Provincialeweg. De voorrangssituatie op de T-splitsing Waardijk Noord/ Provincialeweg wordt onder andere verduidelijkt. Deze werkzaamheden veroorzaken geen ernstige hinder voor het verkeer. De weg blijft bereikbaar.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl