Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 04 december 2013 Start verkoop Texelvignet 2014

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Het Texelvignet 2014 is vanaf maandag 2 december 2013 te koop bij de Publieksbalie en in de webwinkel van de gemeente Texel. De wederverkopers zijn per brief geïnformeerd over het afhalen van de Texelvignetten voor aankomend jaar.

Het Texelvignet 2014 is in twee kleuren beschikbaar, een bruine voor inwoners en een paarse voor toeristen. Net als in 2013 blijft de prijs van het vignet € 15,-. Ook de geldigheidsduur blijft gelijk, deze loopt van 1 december 2013 tot en met 31 januari 2015. In 2014 kan ook nog een los kaartje gekocht worden, de uurtarieven en de parkeertijd blijven ongewijzigd. s kaartje gekocht worden, de uurtarieven en parkeertijden blijven ongewijzigd Het vignet is weer een sticker die op de voorruit geplakt moet worden. Voor het aanbrengen door middel van plakband, hoesjes e.d. riskeert men een boete.

Zowel het ontwerp als de druk van het Texelvignet 2014 is evenals vorig jaar tot stand gekomen in samenwerking met mediabureau Texels Ontwerp en Etitex, een Zwitserse drukker die ook autobaanvignetten voor Zwitserland produceert. Alle promotiemiddelen zoals het bord bij de boot, de stickers op de parkeerborden etc. worden momenteel vervangen.

Verkooppunten

Naast afname aan de Publieksbalie kan het Texelvignet ook online besteld worden.

Gasten van ons eiland kunnen hun paarse Texelvignet ook aanschaffen via de VVV Texel en de verschillende verkooppunten. Hiervan zijn er inmiddels 43 op het eiland en deze staan vermeld op www.texel.nl.

Publieksbalie extra geopend voor verkoop parkeervignetten

In december 2013 is de publieksbalie extra geopend voor de verkoop van parkeervignetten, de openingstijden zijn:

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl