Verkeer & Vervoer: 18 december 2013 Fietstunnel onder Broekerweg in Heerhugowaard 21 december 2013 in gebruik

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De nieuwe fietstunnel onder de Broekerweg en het fietspad langs de N242 tussen de fietstunnel en de Westdijk worden op zaterdag 21 december 2013 opengesteld door de provincie Noord-Holland.

Het fietspad langs de N242 tussen de fietstunnel en het spoorviaduct is dan nog niet gereed. (Brom)fietsers kunnen gebruik blijven maken van de huidige omleiding via de Broekerweg en de Westdijk.

Afbouwen tunnel

De tunnel onder de Broekerweg is vanaf 21 december 2013 beschikbaar voor (brom)fietsers en voetgangers. De werkzaamheden aan de tunnel zijn dan nog niet afgerond. Door het plaatsen van bouwhekken in de tunnel kan het werk ook na de openstelling worden voortgezet. In verband met de veiligheid kan het voorkomen dat tijdelijke verkeersstops nodig zijn. Dit kan voor een kleine vertraging zorgen.

Fietspad en bushaltes langs N242 nog niet beschikbaar

Het fietspad langs de N242 tussen de fietstunnel en het spoorviaduct wordt naar verwachting rond februari/maart 2014 in gebruik genomen. Hetzelfde geldt voor de bushaltes langs de N242. Tot die tijd blijven de tijdelijke haltes in de Industriestraat beschikbaar.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl