Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 06 januari 2014 Prijsverandering losse kaartverkoop Tuitjenhorn - Schagen (Buurtbusvereniging Zijpe-Harenkarspel)

In Januari 2014 verandert de prijs van een rit Tuitjenhorn - Schagen. Deze prijs zal worden verhoogd naar € 3,50. Deze tariefsverhoging is tot stand gekomen na overleg tussen de provincie en de vervoerder in onze regio, Connexxion.

De prijs van het kaartje van € 1,80 zal gelijk blijven. Geadviseerd wordt dan ook om zoveel mogelijk met de OV chipkaart te reizen, veelal is de prijs van de reis dan goedkoper. (Bron: Buurtbusvereniging Zijpe-Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl