Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 06 januari 2014 Prijsverandering losse kaartverkoop Tuitjenhorn - Schagen (Buurtbusvereniging Zijpe-Harenkarspel)

In Januari 2014 verandert de prijs van een rit Tuitjenhorn - Schagen. Deze prijs zal worden verhoogd naar € 3,50. Deze tariefsverhoging is tot stand gekomen na overleg tussen de provincie en de vervoerder in onze regio, Connexxion.

De prijs van het kaartje van € 1,80 zal gelijk blijven. Geadviseerd wordt dan ook om zoveel mogelijk met de OV chipkaart te reizen, veelal is de prijs van de reis dan goedkoper. (Bron: Buurtbusvereniging Zijpe-Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl