Verkeer & Vervoer: 14 januari 2014 Verwijderen damwanden kruising N242-Zuidtangent-Broekerweg

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie verwijdert de damwanden langs het fietspad van de Zuidtangent ter hoogte van de fietstunnel van maandag 13 januari 2014 tot en met woensdag 15 januari tussen 9.00 en 15.00 uur.

Het verwijderen van de damwanden kan enige trillingshinder veroorzaken. Ook het fietsverkeer kan hinder ervaren van de werkzaamheden. Kortdurende verkeersstop kunnen nodig zijn om een damwand veilig over het fietspad te hijsen.

Verkeersregelaars zijn aanwezig om het fietsverkeer te begeleiden. Op de N242, komende uit de richting Alkmaar, is de strook voor rechtsaf afgezet. Het autoverkeer kan via de rijstrook voor rechtdoor evengoed rechtsaf slaan richting de Zuidtangent.

Aansluitend op deze werkzaamheden worden de damwanden langs het fietspad aan de Broekerweg en N242 verwijderd. Deze werkzaamheden staan gepland voor 16, 17, 20 en 21 januari 2014 tussen 9.00 en 15.00 uur. Ook tijdens deze werkzaamheden kunnen verkeersstops voor een kleine vertraging zorgen voor het fietsverkeer.

Op de N242, komende uit Middenmeer, is één rijstrook minder beschikbaar voor rechtdoorgaand verkeer. Op de Broekerweg, komende uit Langedijk, is de strook voor rechtsaf afgezet. Het autoverkeer kan via de rijstrook voor rechtdoor rechtsaf slaan richting Alkmaar.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl