Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 14 januari 2014 Verwijderen damwanden kruising N242-Zuidtangent-Broekerweg

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie verwijdert de damwanden langs het fietspad van de Zuidtangent ter hoogte van de fietstunnel van maandag 13 januari 2014 tot en met woensdag 15 januari tussen 9.00 en 15.00 uur.

Het verwijderen van de damwanden kan enige trillingshinder veroorzaken. Ook het fietsverkeer kan hinder ervaren van de werkzaamheden. Kortdurende verkeersstop kunnen nodig zijn om een damwand veilig over het fietspad te hijsen.

Verkeersregelaars zijn aanwezig om het fietsverkeer te begeleiden. Op de N242, komende uit de richting Alkmaar, is de strook voor rechtsaf afgezet. Het autoverkeer kan via de rijstrook voor rechtdoor evengoed rechtsaf slaan richting de Zuidtangent.

Aansluitend op deze werkzaamheden worden de damwanden langs het fietspad aan de Broekerweg en N242 verwijderd. Deze werkzaamheden staan gepland voor 16, 17, 20 en 21 januari 2014 tussen 9.00 en 15.00 uur. Ook tijdens deze werkzaamheden kunnen verkeersstops voor een kleine vertraging zorgen voor het fietsverkeer.

Op de N242, komende uit Middenmeer, is één rijstrook minder beschikbaar voor rechtdoorgaand verkeer. Op de Broekerweg, komende uit Langedijk, is de strook voor rechtsaf afgezet. Het autoverkeer kan via de rijstrook voor rechtdoor rechtsaf slaan richting Alkmaar.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl