Verkeer & Vervoer: 30 januari 2014 College Hollands Kroon besluit zebrapaden Verbindingsweg Wieringerwerf terug te plaatsen

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Hollands Kroon werkt aan beleid om de veiligheid van oversteekplaatsen in de hele gemeente te verbeteren. Een aantal oversteekplaatsen in Wieringerwerf was in verband met onderhoudswerkzaamheden al verwijderd.

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hollands Kroon besloot op 21 januari 2014 dat de zebrapaden op de Verbindingsweg in Wieringerwerf zo snel mogelijk terug moeten worden geplaatst. Wethouder Lia Franken licht toe: ďUit het verkeersoverleg kwam een verdeeld advies.

Tegelijkertijd gaven veel inwoners aan hun zebrapaden graag terug te zien. Alles afwegende, is het college daarom van mening dat het, in afwachting van het beleidsvoorstel voor de hele gemeente, beter is als de zebrapaden terugkomen.? Afhankelijk van het weer is de verwachting dat de zebrapaden binnen twee weken zijn aangebracht.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl