Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 14 februari 2014 Openstelling fietspad langs N242 (Westerweg) in Heerhugowaard

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Op zaterdag 15 februari 2014 stelt de provincie Noord-Holland het fietspad open langs de N242 (Westerweg) in Heerhugowaard tussen de Broekerweg en het spoorviaduct. De fietsomleiding via de Westdijk komt daarmee te vervallen.

Het fietspad maakt onderdeel uit van de herinrichting en groot onderhoud van de kruising N242-Zuidtangent-Broekerweg. Al eerder werden de nieuwe kruising voor autoverkeer en de fietstunnels onder de N242 en Broekerweg in gebruik genomen.

Met de openstelling van het fietspad zijn alle werkzaamheden afgerond.

Bushaltes

Op zondag 16 februari 2014 worden ook de haltes van Arriva buslijn Q350/351 langs de N242 (Westerweg) ter hoogte van de kruising weer in gebruik genomen. In verband met de werkzaamheden aan de kruising zijn de haltes eerder tijdelijk verplaatst naar de Industriestraat.

Meer informatie

Voor vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, 0800- 0200600 (gratis). De werkzaamheden zijn ook te volgen via de projectsite www.infoN242.nl (Zuidtangent-Broekerweg) en .

De werkzaamheden aan de kruising N242-Zuidtangent-Broekerweg maken deel uit van een reeks herinrichtings- en onderhoudsprojecten aan de N242. De provincie heeft hiermee als doel de veiligheid, doorstroming en leefbaarheid te verbeteren.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl