Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 24 maart 2014 Provincie Noord-Holland subsidieert ook in 2014 veiliger verkeersgedrag

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland stelt voor 2014 ruim € 1 miljoen subsidie beschikbaar voor gemeenten, stichtingen en verenigingen, die een goed plan hebben om verkeersveilig gedrag te stimuleren.

De subsidie "Gedragsbeïnvloeding Verkeersveiligheid" is de afgelopen jaren gebruikt voor Noord-Hollandse projecten gericht op het verbeteren van verkeersveilig gedrag door middel van educatie of voorlichting. Die projecten varieerden van verkeerslessen aan basisscholieren tot reactietesten onder ouderen.

Op 18 maart 2014 hebben Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Holland de uitvoeringsregeling van het programma 2014 vastgesteld. Net als in 2013 kiest de provincie ervoor haar subsidies vooral te besteden aan het verbeteren van het verkeersveilige gedrag van basisscholieren en middelbare scholieren De provincie heeft een taak in het verbeteren van de verkeersveiligheid: niet alleen in technische zin, maar ook door voorlichting en educatie. Om die reden heeft zij besloten middelen beschikbaar te stellen voor het programma Gedragsbeïnvloeding Verkeersveiligheid.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl